Search
Close this search box.

Missie en Visie

Missie en Visie

Doelstelling Stichting de Stalvrienden

De Stalvrienden biedt paardrijden aan voor mensen met een beperking.
Het contact met paarden kan therapeutisch zijn maar is ook belangrijk voor de ontspanning. Plezier staat altijd voorop. Bij De Stalvrienden gaan we op zoek naar de mogelijkheden om paardrijden voor iedereen toegankelijk te maken. Wil je graag leren paardrijden of liever een ontspannen bosrit maken, bij De Stalvrienden staat bij elke doelstelling of hulpvraag maatwerk voorop.

Stichting de Stalvrienden is aangesloten bij de Federatie Paardrijden Gehandicapten (link naar FPG of alleen logo?). Kwaliteit en veiligheid staan bij De Stalvrienden hoog in het vaandel.

De stichting heeft ten doel het bevorderen van paardrijden door mensen met een beperking.

De doelstelling is de aangepaste lessen aan te bieden voor het tarief dat op reguliere maneges betaald wordt. Er is daarom ondersteuning nodig van sponsors om de benodigde oplossingen en aanpassingen voor de doelgroep te kunnen bekostigen.

Missie

Stichting De Stalvrienden maakt paardrijden mogelijk voor mensen met een beperking. Wij hebben een passie voor mensen en paarden. Paardrijden bij de Stalvrienden is niet zomaar paardrijden. Het is zoveel méér, het is net waar jíj naar op zoek bent. Plezier en voldoening zijn voor ons heel belangrijk. Dat is niet zomaar een uitspraak, daarvoor zetten wij ons elke les in. Bij De Stalvrienden werkt iedereen hiervoor samen, vanuit een eigen rol en vol vertrouwen.
Missie

Visie

De Stalvrienden biedt professionele begeleiding in een prettige omgeving met een ontspannen sfeer. We zoeken voor elke ruiter passende paardrijmogelijkheden. Hierdoor sluiten we aan bij de behoefte van elke ruiter. De paarden spelen hierin een grote rol, onze paarden en pony’s zijn uiterst betrouwbaar en speciaal geselecteerd voor onze doelgroep. Door een uur in de week te rijden met één van onze toppaarden dragen wij bij aan een waardevolle verbinding tussen mens en dier. Veiligheid voor ruiter, paard, instructeur en vrijwilliger is voor ons belangrijk. In een veilige omgeving zijn we eerlijk tegen elkaar en zoeken altijd naar een passende oplossing. Paardrijden bij De Stalvrienden is meer dan paardrijden alleen. Voor elke ruiter met een beperking bieden wij maatwerk. Dit kan zijn op de volgende gebieden: · Ontspanning · Therapeutisch (fysiek en mentaal) · Recreatief · Sportief · Sociaal
Visie

Volg ons op social