Search
Close this search box.

Sponsoring

Sponsoring

Genieten van paardrijden

“Het zou voor ieder kind mogelijk moeten zijn om te genieten van paardrijden. Voor Nina kan dat niet bij een reguliere manage. Bij De Stalvrienden krijgt ze de kans om te leren paardrijden op haar eigen tempo en niveau. Ze wordt elke zaterdag dolblij wakker, omdat ze weer naar Punky mag. Opzadelen kan ze nog niet, maar wel  het touw vast houden, knuffelen en de stal schoonmaken. En eenmaal op het paard begint ze helemaal te stralen. Daar geniet ze zó van.

Toen Nina startte was ze nog te klein en instabiel om zelfstandig op het paard te kunnen blijven zitten. Nu zit ze heel stabiel en recht en kan ze wél zelfstandig zitten op de rug van Punky . Menig ruiter kan er een voorbeeld aan nemen.

 Kinderen met een beperking krijgen heel vaak te horen. Dit kun jij niet. Of dit gaat niet bij jou. De samenleving is niet ingericht op mensen die een tandje lager gaan. Bij De Stalvrienden heeft Nina ervaren dat ze het wel kan, weliswaar wat langzamer dan haar leeftijdsgenootjes, maar ze doet het wel. Dat zij dit mag ervaren vind ik zo fijn voor haar als moeder.”

Karin van de Kerkhof | Mama van Nina

Sponsorpakketten

Zonder uw hulp zijn wij nergens. Fijn dat u overweegt om ons te sponsoren, of sterker fijn dat u heeft besloten om ons te sponsoren. Onderstaand treft u onze pakketten aan (zoals met u besproken). Klik op de button en u wordt doorgeleid naar onze shop.

De Stalvrienden biedt paardrijden aan voor mensen met een beperking.
Het contact met paarden kan therapeutisch zijn maar is ook belangrijk voor de ontspanning. Plezier staat altijd voorop. Bij De Stalvrienden gaan we op zoek naar de mogelijkheden om paardrijden voor iedereen toegankelijk te maken. Wil je graag leren paardrijden of liever een ontspannen bosrit maken, bij De Stalvrienden staat bij elke doelstelling of hulpvraag maatwerk voorop.

Stichting de Stalvrienden is aangesloten bij de Federatie Paardrijden Gehandicapten (link naar FPG of alleen logo?). Kwaliteit en veiligheid staan bij De Stalvrienden hoog in het vaandel.

Club van 100

particulier / zakelijk
100
per jaar
 • 15 Accounts
 • 100 GB Space
 • 1 Domain Name
 • 500 GB Bandwidth

Ruiter

particulier /zakelijk
350
per jaar
 • 15 Accounts
 • 100 GB Space
 • 1 Domain Name
 • 500 GB Bandwidth

Paard

particulier /zakelijk
1500
per jaar
 • 15 Accounts
 • 100 GB Space
 • 1 Domain Name
 • 500 GB Bandwidth
Popular
bij bedrijven

ANBI status

De Stalvrienden is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat wij over onze ontvangen schenkingen geen belasting hoeven te betalen. U kunt ook als schenker profiteren van belastingvoordeel.

Wat is uw voordeel?

Een ANBI-status is gunstig voor donateurs, omdat u uw giften, onder bepaalde voorwaarden, af mag trekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

De Stalvrienden hoeft over de ontvangen schenkingen en erfenissen geen belasting te betalen. Zo kunnen we het gedoneerde geld 100% gebruiken voor de ruiters en hun paarden.

 

Voordelen van sponsoring van De Stalvrienden (wat levert sponsoring van De Stalvrienden u op?)

 • Eeuwige dankbaarheid
 • Mensen met een beperking laten genieten van de paardensport
 • ANBI: Schenking aftrekbaar van de belasting

Volg ons op social

Muffin

Deel de pagina van Sponsoring met je vrienden

Sponsoring

Omdat we zoveel nieuwe ruiters erbij hebben gekregen afgelopen jaar,
waren we ook heel dringend op zoek naar extra paarden. Omdat de belasting voor onze trouwe viervoeters een
beetje teveel begint te worden.
Vanaf half januari staat Muffin bij ons op stal. Muffin is een 10-jarige
merrie en een kruising van waarschijnlijk
Haflinger/Trekpaard/Swarschwalder Fuchs. Ze is heel breed gebouwd (ook nog wel wat kilo’s teveel) en rond de 1.54 m. Ze heeft een blessure
waardoor ze momenteel niet te kort mag draaien en mag galopperen, maar verder is ze heel breed inzetbaar en
vooral ook super lief! Al snel kon ze tijdens haar proefperiode de eerste staplesjes meelopen met onze ruiters. En we waren er daarom al snel van overtuigd dat Muffin heel goed bij de
Stalvrienden past. Ze mag dus blijven!