Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een paard bestijgen

de Stalvrienden
de Stalvrienden
paardrijden zonder beperking

Een paard bestijgen

Heeft u wel eens geprobeerd om op een paard te stijgen? Dit kan best lastig zijn als u klein bent, uw paard groot is, als u ouder wordt of als u een beperking heeft! Voor mensen met een beperking is het lastiger om op een paard te stijgen. Doordat wij ‘Stichting De Stalvrienden’ paardrijden aanbieden voor mensen met een beperking kan het opstappen soms lastig zijn.

Hierdoor waren wij opzoek naar een stabiele en veilige opstaphulp. Deze opstaphulp dient het opstappen gemakkelijker te maken voor de ruiters en amazones en de rug van het paard meer te ontlasten. Doordat wij graag zo lang mogelijk van onze paarden willen genieten is het behoud van de rug van het paard ook zeer belangrijk!

Wij hebben Nedlandic benaderd. Nedlandic heeft een uitgebreid assortiment paardensportartikelen en hindernismateriaal. Op hun website troffen wij een zeer stabiele en stevige kunststof opstaphulp aan. Doordat deze opstaphulp aan de zijkanten gesloten is, kunnen de paarden met hun benen niet in de opstaphulp stappen en vast komen te zitten in de opstaphulp. Daarnaast staat deze opstaphulp zeer stevig op de grond of in het zand. De opstaphulpen van Nedlandic zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogtes. Daarnaast is er nog een keuze in een normale of een exclusieve uitvoering, de exclusieve uitvoering is voorzien van antislip strippen op iedere trede en voorkomt hiermee het uitglijden. Wij hebben gekozen voor de exclusieve opstaphulp met 3 treden in de kleur oranje.

Kijk hoe gemakkelijk het opstappen nu gaat: Dankjewel Nedlandic voor deze mooie en praktische opstaphulp. En ook nog helemaal in onze kleur.

Deel dit bericht met je vrienden

Leslocatie:
Volmolenweg 17
5504 PT Veldhoven

Rekeningnummer: NL22 RABO 0105348546
Fiscaalnummer: 8144.06.786
KVK nr 1717328

Onze pony's & paarden

Een vrijblijvende donatie doen

Volg ons op social

Muffin

Deel de pagina van Een paard bestijgen met je vrienden

Een paard bestijgen

Omdat we zoveel nieuwe ruiters erbij hebben gekregen afgelopen jaar,
waren we ook heel dringend op zoek naar extra paarden. Omdat de belasting voor onze trouwe viervoeters een
beetje teveel begint te worden.
Vanaf half januari staat Muffin bij ons op stal. Muffin is een 10-jarige
merrie en een kruising van waarschijnlijk
Haflinger/Trekpaard/Swarschwalder Fuchs. Ze is heel breed gebouwd (ook nog wel wat kilo’s teveel) en rond de 1.54 m. Ze heeft een blessure
waardoor ze momenteel niet te kort mag draaien en mag galopperen, maar verder is ze heel breed inzetbaar en
vooral ook super lief! Al snel kon ze tijdens haar proefperiode de eerste staplesjes meelopen met onze ruiters. En we waren er daarom al snel van overtuigd dat Muffin heel goed bij de
Stalvrienden past. Ze mag dus blijven!