Search
Close this search box.

Sproet in aantocht

de Stalvrienden
de Stalvrienden
paardrijden zonder beperking

Sproet in aantocht

Stichting de Stalvrienden hoopt binnen vijf weken genoeg donaties te werven om haar eerste crowdfundingproject met succes af te ronden. In totaal is er € 5000 nodig voor Sproet, het nieuwe paard van de stichting.

Omdat er steeds meer ruiters met een beperking komen paardrijden bij de Stichting, was De Stalvrienden al ruim een half jaar op zoek naar een geschikt paard om het paardenteam te komen versterken en nóg meer ruiters blij te kunnen maken. De paarden van Stichting de Stalvrienden worden speciaal ingezet voor de gehandicaptensport, de zoektocht was niet eenvoudig. Braaf, mensgericht, in goede gezondheid, breed inzetbaar en met vlakke gangen zodat ook ruiters met weinig balans stabiel zitten, waren een aantal voorwaarden waaraan het nieuwe paard moest voldoen.

 

En toen kwam Sproet op ons pad; een veelzijdige 11-jarige Appaloosa-merrie met een geweldig karakter, die aan al deze eisen voldoet. Na een proefperiode van een maand kunnen we zeggen dat dit het paard is waar De Stalvrienden naar op zoek was! Inmiddels hebben al diverse ruiters met een beperking een ritje op Sproet gemaakt en behoort ze tot één van de favorieten. We hopen nog vele jaren plezier te hebben van dit geweldige paard.

Het streefbedrag is met glans geslaagd!!

Deel dit bericht met je vrienden

Leslocatie:
Volmolenweg 17
5504 PT Veldhoven

Rekeningnummer: NL22 RABO 0105348546
Fiscaalnummer: 8144.06.786
KVK nr 1717328

Onze pony's & paarden

Een vrijblijvende donatie doen

Volg ons op social