Zoek
Sluit dit zoekvak.

Roll the Dice

de Stalvrienden
de Stalvrienden
paardrijden zonder beperking

Roll the Dice

Roll the Dice wint “De grote quiz van Veldhoven” en schenkt dit bedrag aan de Stalvrienden. Wat een geweldige donatie! Hartelijk dank!

Het artikel op hun website

Ook dit jaar hebben diverse Roll The Dice leden weer deelgenomen aan “De grote quiz van Veldhoven”. Dit was de vijfde editie van het quizspektakel in Veldhoven. Twintig deelnemers hebben een avond flink zitten puzzelen en hebben daarnaast ook vele, leuke opdrachten uitgevoerd. Er moesten filmpjes en foto’s gemaakt worden van de meest uiteenlopende dingen. Daarnaast werden de kennis en opzoekkwaliteiten flink getest.

Tijdens een spannende prijsuitreiking werd bekend gemaakt dat team Roll The Dice de eerste prijs gewonnen had. Een superprestatie, vooral omdat het team in alle vijf de edities in de top 3 is geëindigd (drie keer eerste, een keer tweede en een keer derde).
Een van de leuke dingen van het winnen van de quiz, is dat er een mooi geldbedrag aan een goed doel gegeven moet worden.

Dit jaar heeft het team gekozen voor De Stalvrienden. Dit is een stichting die mensen met een beperking paard laten rijden. Een grote groep vrijwilligers is actief om deze mensen te helpen en ze zo de mogelijkheid te geven om paard te rijden zonder beperking.

Marieke Hendrikx, de oprichter van deze stichting, was op 7 mei aanwezig bij De Nieuwe Band. Hier waren ook diverse teamleden en de organisatie van de grote quiz van Veldhoven aanwezig. Na een lekker stukje gebak, een overwinning moet je vieren, vertelde Marieke enthousiast over de Stalvrienden. Daarna was het moment aangebroken om de geldprijs te overhandigen. Namens team Roll The Dice mochten we De Stalvrienden € 900,- overhandigen. Zeer dankbaar en verrast door het hoge bedrag nam Marieke de enveloppe in ontvangst. Ze beloofde ons dat met dit bedrag weer nieuwe kansen komen om nog meer ruiters zonder beperking te laten rijden.

Team Roll The Dice bedankt de organisatie van de grote quiz van Veldhoven en wenst De Stalvrienden en de ruiters vele mooie momenten toe.

 

Deel dit bericht met je vrienden

Leslocatie:
Volmolenweg 17
5504 PT Veldhoven

Rekeningnummer: NL22 RABO 0105348546
Fiscaalnummer: 8144.06.786
KVK nr 1717328

Onze pony's & paarden

Een vrijblijvende donatie doen

Volg ons op social

Muffin

Deel de pagina van Roll the Dice met je vrienden

Roll the Dice

Omdat we zoveel nieuwe ruiters erbij hebben gekregen afgelopen jaar,
waren we ook heel dringend op zoek naar extra paarden. Omdat de belasting voor onze trouwe viervoeters een
beetje teveel begint te worden.
Vanaf half januari staat Muffin bij ons op stal. Muffin is een 10-jarige
merrie en een kruising van waarschijnlijk
Haflinger/Trekpaard/Swarschwalder Fuchs. Ze is heel breed gebouwd (ook nog wel wat kilo’s teveel) en rond de 1.54 m. Ze heeft een blessure
waardoor ze momenteel niet te kort mag draaien en mag galopperen, maar verder is ze heel breed inzetbaar en
vooral ook super lief! Al snel kon ze tijdens haar proefperiode de eerste staplesjes meelopen met onze ruiters. En we waren er daarom al snel van overtuigd dat Muffin heel goed bij de
Stalvrienden past. Ze mag dus blijven!