Search
Close this search box.

Stage

Ieder jaar zijn er bij De Stalvrienden een aantal stagiaires actief. 

Dit zijn studenten van breed uiteenlopende opleidingen zoals; pedagogiek, sociaal cultureel werk, dierverzorging of zorgopleidingen zoals (Persoonlijk) Begeleider Gehandicaptenzorg en Specifieke Doelgroepen. Ook leerlingen die een maatschappelijke stage moeten lopen, zijn van harte welkom. Wij begeleiden stagiaires van niveau 2 t/m 5.

Er zijn twee erkende praktijkopleiders in dienst bij De Stalvrienden, die zorgdragen voor een goede begeleiding van de stagiaires.

Joyce Verberne
Joyce Verberne
Lees verder
“Ik loop sinds het begin dit schooljaar elke woensdag stage bij de stalvrienden vanuit mijn opleiding Social Work. Het doet me goed om al die mooie lachende gezichten van de ruiters weer te zien als het woensdag is! Ik vind het heel dankbaar werk om te doen en werk ook met een supergezellig team, waardoor ik elke woensdag met veel plezier naar de stalvrienden kom!”
Kim Verbakel
Kim Verbakel
Lees verder
In mijn examenjaar als pb’er wilde ik graag een stage met paarden en mensen combineren. Hierdoor kwam ik uit bij stichting de stalvrienden. De stalvrienden bied veel mogelijkheden om je door te ontwikkelen voor stage maar ook als persoon. De sfeer bij de stalvrienden geeft de mogelijkheid om echt jezelf te zijn, en daarin te groeien
Hanne van de Hoogen
Hanne van de Hoogen
Lees verder
"Ik vind het altijd heel erg leuk bij de Stalvrienden. Ik vind het.heel mooi dat paardrijden hier voor iedereen mogelijk gemaakt wordt. Fijn om een glimlach op het gezicht te zien van de ruiter zodra ze op het paard zitten .Het is niet voor niks dat ik hier al vaker heb stage gelopen.
Previous
Next

Aanvraag Stageplaats

De Stalvrienden is een SBB erkend leerbedrijf

Aanvraag Stageplaats

Volg ons op social