Sponsoren


De Stalvrienden is afhankelijk van sponsors om de lessen betaalbaar te houden voor de ruiters. De kosten per les zijn hoger vanwege de kleine groepen (gemiddeld 2 per les) en de hulpmiddelen die nodig zijn. Wilt u ons helpen onze ruiters in het zadel te houden? Dan zijn er diverse opties voor sponsoring. De Stalvrienden heeft de ANBI Status.

Ruitersponsoring – € 350/jaar
Omdat de ruiter het reguliere manegetarief betaald, komen wij per ruiter ca. € 350 per jaar te kort. Met deze vorm van sponsoring wordt u gekoppeld aan een ruiter en krijgt u periodiek te horen hoe het met de ruiter gaat. U wordt tevens met de digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Stalvrienden.

Club van 100 – € 100/jaar
Als u jaarlijks iets voor de Stalvrienden wil doen dan is misschien de Club van 100 iets voor u. Leden van deze club doneren ieder jaar € 100 aan de Stalvrienden. U wordt met de digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Stalvrienden.

Hulpmiddelen
De Stalvrienden heeft veel hulpmiddelen maar omdat ze intensief gebruikt worden, moeten ze soms vervangen worden. Heeft u interesse in het sponsoren van een hulpmiddel? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Paardadoptie – € 1500/jaar
Mensen met een beperking zijn kwetsbare ruiters. De paarden die gebruikt worden voor deze doelgroep hebben extra training en meer rust nodig omdat ze altijd rustig moeten zijn en zich niet uit kunnen leven. Daarnaast is ook de belasting zwaarder omdat de ruiters niet meewerken. Om onze paarden gezond te houden staan ze 25% van de tijd op rust. In vergelijking met een reguliere manege heeft de Stalvrienden meer paarden nodig voor een bepaald aantal ruiters.

Het is daarom ook mogelijk om een van onze paarden te adopteren. De jaarlijkse bijdrage hiervoor is € 1500. U wordt dan vermeld op de deur van de box van uw paard en op deze website. Natuurlijk houden we u ook bij deze vorm van sponsoring op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Eenmalige donaties
Uiteraard zijn wij blij met iedere donatie, klein of groot, die u voor ons over heeft!

Sponsoracties
Zoekt u een (lokaal) goed doel voor uw sponsorloop, kerstmarkt of andere activiteit? Denkt u dan ook eens aan De Stalvrienden! Wij kunnen uw actie op allerlei manieren ondersteunen: met een presentatie of een bezoek (met of zonder paard) etc. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over sponsoring? Neem dan contact op met Marieke Hendrikx of Jacques Hoffmans.

Voor het jaarverslag 2019 klik hier.

Onze sponsors: